Αποστόλης Λαϊάκης

Πρώτη νίκη για Παρτιζάν!

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 - 08:10

Η Παρτιζάν καλείται να ρεφάρει άμεσα την ήττα από την Μακάμπι, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Βιλερμπάν.

Πρώτη νίκη για Παρτιζάν!

Για την κορυφαία διοργάνωση του μπάσκετ στην Ευρώπη, η Αλμπα φιλοξενεί την Μπασκόνα. Οι γηπεδούχοι δύσκολα και φέτος μπορούν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις αλλά σίγουρα είναι ομάδα θα που κάνει ζημιές αν υποτιμηθεί, με το γρήγορο παιχνίδι της αλλά και το κυνήγι του υψηλού σκορ. Σε αυτόν τον ρυθμό πάντως μπορεί να ακολουθήσει και η Μπασκόνια που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Ρεάλ με ένα μόλις καλάθι, και έδειξε ότι και φέτος μπορεί να παίξει ρόλο ρυθμιστή (ή να διεκδικήσει θέση στην δεκάδα). Πιθανό λοιπόν το υψηλό σκορ στο συγκεκριμένο ματς.

Επίσης για την δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και η Παρτιζάν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βιλερμπάν. Μετά την ήττα ουσιαστικά με κάτω τα χέρια από την Μακάμπι, η ομάδα του Ομπράντοβιτς θα βγάλει σίγουρα αντίδραση αφού είναι φέτος “χτισμένη” για το βήμα παραπάνω. Η Βιλερμπάν πάλεψε με την για ένα ημίχρονο με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά έδειξε ότι φέτος υπολογίζεται από τις ομάδες που δεν θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διοργάνωση. Η Παρτιζάν έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να πετύχει την πρώτη της νίκη για φέτος με το χάντικαπ μάλιστα υπέρ της.

Αλμπα Βερ.-Μπασκόνια Over 164,5 (1.83)

Βιλερμπάν-Παρτιζάν 2 (-4,5) (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr