Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς περιθώρια η Ουκρανία

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 - 12:30

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει τα Σκόπια στην Πράγα, με την νίκη να είναι απαραίτητη αν θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης με όσες πιθανότητες της αναλογούν.

Χωρίς περιθώρια η Ουκρανία

Για τον τρίτο όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Ουκρανία αντιμετωπίζει τα Σκόπια σε ουδέτερο γήπεδο στην Πράγα της Τσεχίας (λόγω της εμπόλεμης κατάστασης). Με τους ίδιους βαθμούς στον όμιλο και οι δυο ομάδες, και η νίκη είναι απαραίτητη αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης κόντρα στα μεγαθήρια, Αγγλία και Ιταλία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σαφέστατα η Ουκρανία διαθέτει πιο έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τον Ρεμπρόφ στον πάγκο να έχει φέρει την απαιτούμενη ψυχολογία και τον άσο να έχει προβάδισμα. Πάντως το σκορ αναμένεται να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, οπότε με συνδυασμό με το under 3,5 προσφέρει μια καλή τιμή.

Για την Λιγκ1 κατηγορία της Αγγλίας, η Λίνκολν υποδέχεται την Μπέρτον. Και οι δυο ομάδες “βράζουν” στο ίδιο καζάνι, καθώς παραμένουν κάτω από την μέση της βαθμολογίας, έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και δύσκολα μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την παραμονή στην κατηγορία.

Η Λίνκολν θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και σίγουρα μπορεί να το καταφέρει κόντρα σε μια Μπέρτον που μπορεί να δείχνει βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα αλλά έχει τα θέματα της στα μετόπισθεν. Με τα παραπάνω δεδομένα, το παιχνίδι είναι πιθανόν να κριθεί σε υψηλό σκορ και το over είναι μια καλή επιλογή σε αξιόλογες τιμές.

Ουκρανία-Σκόπια 1+Under 3,5 (1.90)

Λίνκολν-Μπέρτον Over (1.98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr