Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από τα προκριματικά!

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 - 15:37

Σλοβενία και Ουκρανία έχουν το κίνητρο για να πετύχουν ένα πολύτιμο διπλό κόντρα σε Βόρεια Ιρλανδία και Μάλτα, αντίστοιχα.

Δυάδα από τα προκριματικά!

Για τον τρίτο όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Ουκρανία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάλτα. Οι φιλοξενούμενοι ελπίζουν ακόμα σε πρόκριση και η νίκη είναι μονόδρομος για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους, από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει και το ντέρμπι του ομίλου ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία. Η Ουκρανία είναι με διαφορά πιο ποιοτική από την Μάλτα και θα μπει δυνατά για να “καθαρίσει” από νωρίς το παιχνίδι. Η Μάλτα είναι σάκος του μποξ στον όμιλο και δύσκολα θα αποφύγει την ήττα και μάλιστα με υψηλό σκορ. Χαμηλά το διπλό αλλά σε συνδυασμό με το over έχουμε μια άκρως ικανοποιητική απόδοση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τον 8ο όμιλο επίσης από τα προκριματικά, η Σλοβενία έχει αποστολή εκτός έδρας κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν και μαθηματικά καμιά ελπίδα για πρόκριση και σίγουρα είναι ευκαιρία για να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες. Από την άλλη πλευρά, η Σλοβενία με νίκη κάνει τεράστια βήμα για την πρόκριση στα τελικά και δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη ενώ παράλληλα διεκδικεί με αξιώσεις και την πρωτιά στον όμιλο. Το κίνητρο από μόνο του είναι σύμμαχος για την επιλογή του διπλού σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Β. Ιρλανδία-Σλοβενία 2 (2.15)

Μάλτα-Ουκρανία 2+Over (1.97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr