Αποστόλης Λαϊάκης

Μονόδρομος για Νάπολι

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 - 08:10

Η Νάπολι έχει την ποιότητα να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Βερόνα ενώ και η Μπρέντφορντ είναι το φαβορί υποδεχόμενη την Μπέρνλι.

Μονόδρομος για Νάπολι

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Νάπολι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βερόνα. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Νάπολι να μην έχει περιθώρια για άλλες απώλειες αν θέλει να μείνει κοντά στην κορυφή και την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου. Η Βερόνα θα παλέψει για την παραμονή της, έχοντας τεράστιο πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία καθώς σκοράρει με το σταγονόμετρο. Δίκαιο φαβορί το διπλό ενώ σε συνδυασμό με το over 1,5 έχουμε μια σαφώς καλύτερη τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Μπέρνλι. Η Μπρέντφορντ δεν έχει πραγματοποιήσει το περσινό ξεκίνημα και σίγουρα έχει δυνατότητες για κάτι περισσότερο. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια, με την Μπρέντφορντ να είναι ομάδα που δημιουργεί φάσεις και μπορεί να φτάσει εύκολα στο γκολ. Από την άλλη η Μπέρνλι παρουσιάζεται εξαιρετικά ασταθής, προβληματίζει πολύ στην ανασταλτική λειτουργία καθώς δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην εστία της και δίκαια ο άσος είναι σε χαμηλά επίπεδα. Πάντως σε συνδυασμό με το over 1,5 έχουμε μια αξιόλογη απόδοση.

Βερόνα-Νάπολι 2+Over 1,5 (1.90)

Μπρέντφορντ-Μπέρνλι 1+Over 1,5 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr