Αποστόλης Λαϊάκης

Ανώτερη η Ρεν!

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 - 08:10

Η Ρεν έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Λοριάν εκτός έδρας ενώ αρκετά τέρματα αναμένουμε στο παιχνίδι της Βιντερτούρ με την Σεν Γκάλεν.

Ανώτερη η Ρεν!

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Ρεν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λοριάν. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στα χαμηλά στρώματα, διαθέτοντας την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Η Ρεν είναι αρκετά ποιοτική ομάδα και μετά την ήττα από την Παρί θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση για να πάρει και ψυχολογία ενόψει και των αγώνων στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά να μειώσει και την απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Σε οριακά αποδεκτές τιμές το διπλό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην Ελβετία η Βιντερτούρ υποδέχεται την Σεντ Γκάλεν. Οι γηπεδούχοι βγάζουν μαχητικότητα σε όλα τα παιχνίδια, συνηθίζουν όμως να παίζουν πολύ ανοιχτά με συνέπεια να μην μπορούν να κρατήσουν ανέπαφη εστία. Παράλληλα όμως έχουν και το εύκολο γκολ. Η Σεν Γκάλεν δείχνει φέτος πιο σοβαρή αμυντικά, επιθετικά σκοράρει με πολλούς τρόπους και η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πιθανόν να κριθεί σε υψηλό σκορ, με το Over σε συνδυασμό με το αμφίσκορο να είναι μια καλή περίπτωση.

Λοριάν-Ρεν 2 (1.88)

Βιντερτούρ-Σεν Γκάλεν Over+Goal (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr