Αποστόλης Λαϊάκης

Με την δύναμη της έδρας!

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 - 15:39

Για το Τσάμπιονς Λιγκ, Λανς και Μπενφίκα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και θέλουν να το εκμεταλλευτούν απέναντι σε Αϊντχόφεν και Σοσιεδάδ, αντίστοιχα.

Με την δύναμη της έδρας!

Για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπενφίκα υποδέχεται την Σοσιεδάδ. Χωρίς περιθώρια οι “αετοί” μετά τις δυο πρώτες ήττες στον όμιλο και η νίκη κρίνεται επιτακτική ανάγκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους. Σίγουρα η Σοσιεδάδ έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικά υπολογίσιμη και ικανή για ζημιές αλλά παράλληλα δεν διαθέτει την ίδια εμπειρία με την Μπενφίκα και αν βρεθεί πίσω στο σκορ, είναι ζητούμενο πως θα μπορέσει να το διαχειριστεί. Ρίσκο με την επιλογή του άσου λοιπόν.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επίσης, για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λανς φιλοξενεί την Αϊντχόφεν για τον 2ο όμιλο. Μετά την νίκη επί της Αρσεναλ, η Λανς έχει την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή από την στιγμή μάλιστα που τα δυο φαβορί του ομίλου (Αρσεναλ και Σεβίλλη) παίζουν μεταξύ τους. Η Αϊντχόφεν είναι μαχητική αλλά ξεκάθαρα έχει πολλά θέματα στα μετόπισθεν, καθώς δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην εστία. Πιο υπομονετική η Λανς και με σύμμαχο την έδρα έχει τον πρώτο λόγο, σε αρκετά αξιόλογες τιμές.

Λανς-Αϊντχόφεν 1 (2.35)

Μπενφίκα-Σοσιεδάδ 1 (2.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr