Αποστόλης Λαϊάκης

Ανώτερη η Νόρτζελαντ

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 - 15:47

Η Νόρτζελαντ μπορεί να περάσει νικηφόρα από την Σλοβακία και να βάλει βάσεις πρόκρισης. Λίγα τέρματα αναμένουμε στην Ρώμη ανάμεσα σε Ρόμα και Σλάβια Πράγας.

Ανώτερη η Νόρτζελαντ

Για τον 12ο όμιλο στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Σπάρτακ Τρνάβα υποδέχεται στην Σλοβακία, την Νόρτζελαντ από την Δανία. Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς βαθμό στον όμιλο, με τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα, καθώς έχουν δεχτεί ήδη έξι τέρματα σε δυο ματς και φαίνεται ότι πολύ δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη πλευρά, η Νόρτζελαντ στο τελευταίο ματς συνέτριψε με 7-1 εντός την Λουντογκόρετς και έδειξε ότι έχει την δυνατότητα να προκριθεί από αυτόν τον όμιλο, θεωρώντας ότι ο βασικός αντίπαλος δεν είναι η Φενερμπαχτσέ που φαντάζει (και δείχνει) το απόλυτο φαβορί για την κορυφή. Το διπλό στις τιμές που προσφέρεται κρίνεται απολύτως δίκαιο.

Για τον 11ο όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ, η Ρόμα φιλοξενεί την Σλάβια Πράγας σε μια αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει και την πρωτιά του ομίλου. Οι δυο ομάδες είναι με έξι βαθμούς και δύσκολα θα απειληθεί η πρόκριση τους από Σερβέτ και Σερίφ Τίρασπολ. Ομάδες που έχουν εξαιρετικές επιδόσεις στην άμυνα, με την Ρόμα να έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα στον όμιλο και την Σλάβια Πράγας, κανένα.

Με τα δεδομένα αυτά, το under να είναι σε αποδόσεις αουτσάϊντερ κρίνεται άκρως προκλητικό σε τιμές μάλιστα που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Σπάρτακ Τρνάβα-Νόρτζελαντ 2 (1.77)

Ρόμα-Σλάβια Πράγας Under (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr