Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα άσων!

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 - 12:44

Αντίδραση μέσω κυπέλλου ψάχνει η Ουντινέζε κόντρα στην Κάλιαρι, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Εβερτον στο Λιγκ-Καπ, υποδεχόμενη την Μπέρνλι.

Δυάδα άσων!

Για το κύπελλο στην Ιταλία (και μια θέση στους «16») η Ουντινέζε φιλοξενεί την Κάλιαρι. Άσχημη πορεία και για τις δυο ομάδες στο καμπιονάτο που βρίσκονται κάτω από την ζώνη υποβιβασμού. Η Ουντινέζε προχώρησε ήδη σε αλλαγή προπονητή και στο ντεμπούτο του Τσόφι ήρθε η ισοπαλία εκτός με την Μόντσα (1-1). Μια πρόκριση στο κύπελλο μπορεί να ανεβάσει και την αυτοπεποίθηση των παικτών για την συνέχεια κόντρα σε μια Κάλιαρι που έχει το χειρότερο παθητικό τερμάτων στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει πάντως την πρώτη της νίκη (4-3 την Φροζινόνε). Ο άσος οριακά αποδεκτός στο 2.00.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το Λιγκ-Καπ Αγγλίας, η Εβερτον υποδέχεται τη Μπέρνλι, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Σίγουρα οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία μετά το διπλό επί της Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά τους λείπει η σταθερότητα στην απόδοση για να μπορέσουν να ξεφύγουν το ταχύτερο από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπέρνλι συνεχίζει να μην πείθει καθόλου, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και πιθανόν το Λιγκ-Καπ να περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα, αφού ο βασικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Τεράστιο πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους είναι και η δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα. Ο άσος σε αποδόσεις που αγγίζουν τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα.

Εβερτον-Μπέρνλι 1 (2.02)

Ουντινέζε-Κάλιαρι 1 (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr