Αποστόλης Λαϊάκης

Συνδυασμοί στην Ελβετία

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023 - 08:10

Δυο επιλογές από το πρωτάθλημα Ελβετίας συνθέτουν το παρολί, με νίκες των Λουκέρνη και Σεν Γκάλεν, συνδυαζόμενες με το Over της κάθε αναμέτρησης.

Συνδυασμοί στην Ελβετία

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Λουκέρνη φιλοξενεί την Γκρασχόπερς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα από την Σερβέτ και θέλουν να αντιδράσουν άμεσα για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι-οφ, έχοντας ανεβάσει φέτος τον πήχη των στόχων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Γκρασχόπερς ηττήθηκε εύκολα από την Σεν Γκάλεν και δείχνει ότι και φέτος δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την παραμονή στην κατηγορία. Ομάδες που παίζουν ανοιχτά και αυτό οδηγεί και στο γεγονός ότι το ματς μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ. Ο συνδυασμός λοιπόν άσος με Over προσφέρει μια αρκετά ικανοποιητική απόδοση.

Από το ίδιο πρωτάθλημα, η Σεν Γκάλεν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την νεοφώτιστη Λωζάνη Ούσι. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν αξιόλογη πορεία φέτος, έχουν σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοση τους και δείχνουν ότι μπορούν να αποτελέσουν την μεγάλη έκπληξη.

Η Λωζάνη Ούσι είναι δεδομένο ότι έχει βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αλλά θα πρέπει πρωτίστως να διορθώσει την αμυντική της λειτουργία καθώς δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί να συνδυαστεί με το Over για καλύτερη απόδοση.

Λουκέρνη-Γκρασχόπερς 1+Over (2.30)

Λωζάνη Ούσι-Σεν Γκάλεν 2+Over (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr