Αποστόλης Λαϊάκης

Με Σεν Γκάλεν και Νιουκάστλ

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 - 08:10

Σεν Γκάλεν και Νιουκάστλ έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Βιντερτούρ και Μπόρνμουθ και μπορεί να επικρατήσουν, επιβεβαιώνοντας και το over.

Με Σεν Γκάλεν και Νιουκάστλ

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν υποδέχεται την Βιντερτούρ. Εξαιρετική πορεία φέτος για την Σεν Γκάλεν που δείχνει πολύ σοβαρή, με βελτίωση στην άμυνα (σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές) και θέλει να μπει σφήνα στην διεκδίκηση ακόμα και του τίτλου. Επιθετικά βρίσκει το εύκολο γκολ και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Βιντερτούρ. Η τελευταία παρουσιάζεται αρκετά επικίνδυνη για ζημιές, ειδικά αν υποτιμηθεί αλλά με σαφέστατο πρόβλημα στο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Ο άσος είναι χαμηλά αλλά δικαίως φαβορί και σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια καλή απόδοση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπόρνμουθ. Μετά την νέα ήττα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (2-0 εκτός από την Ντόρτμουντ), θέλει να βγάλει άμεση αντίδραση και να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει στο εγχώριο πρωτάθλημα ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά που οδηγεί στην 4αδα. Η Μπόρνμουθ παραμένει στα χαμηλά στρώματα και δείχνει ότι είναι από τις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό, με πρόβλημα στο σκοράρισμα αλλά και στο να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Το διπλό είναι φαβορί και σε συνδυασμό με το over 1,5 έχουμε μια απόδοση πάνω του διπλασιασμού.

Σεν Γκάλεν-Βιντερτούρ 1+Over (2.15)

Μπόρνμουθ-Νιουκάστλ 2+Over 1,5 (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr