Αποστόλης Λαϊάκης

Πολλά γκολ στη Πορτογαλία!

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 08:10

Με δυο αναμετρήσεις από την Πορτογαλία, δημιουργείται το σημερινό παρολί, όπου και στις δυο περιπτώσεις τα πολλά γκολ είναι αρκετά πιθανά.

Πολλά γκολ στη Πορτογαλία!

Για την μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Ζιλ Βιθέντε υποδέχεται την Ρίο Αβε. Και οι δυο ομάδες πάνω κάτω “βράζουν” στο ίδιο καζάνι, καθώς έχουν βασικό στόχο να μην μπλέξουν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Η Ζιλ Βιθέντε παίζει φουλ επιθετικά και δεν είναι τυχαίο ότι τα τρία τελευταία αποτελέσματα της έληξαν με goal και over 3,5 ενώ και η Ρίο Αβε το τελευταίο διάστημα έχει βελτιωθεί μπροστά και βρίσκει εύκολο τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αναμέτρηση που μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ οπότε το Over σε συνδυασμό με το αμφίσκορο δίνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την ίδια κατηγορία, η Μπράγκα δοκιμάζεται στην έδρα της Αρούκα. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και σίγουρα υπάρχει μεγάλη πίεση για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σαφέστατα μεγάλη ευθύνη φέρει και ο τεχνικός, που λειτουργεί υπό καθεστώς γκρίνιας σε αντίθεση βέβαια με την Μπράγκα που δείχνει βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, διατηρεί αήττητο πέντε αγώνων (με τέσσερις νίκες) και θέλει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις. Το διπλό είναι οριακά αποδεκτό αλλά σε συνδυασμό με το over (καθώς η Μπράγκα σκοράρει με μεγάλη συχνότητα) δημιουργεί μια καλή απόδοση.

Ζιλ Βιθέντε-Ρίο Αβε Goal+Over (2.15)

Αρούκα-Μπράγκα 2+Over (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr