Αποστόλης Λαϊάκης

Με Αλμπα και over!

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 13:39

Η Αλμπα ψάχνει νίκη-ανάκαμψης κόντρα στην Βιλερμπάν ενώ στον ισπανικό εμφύλιο, Μπασκόνια και Μπαρτσελόνα μπορούν να προσφέρουν θέαμα σε υψηλό σκορ.

Με Αλμπα και over!

Στο Βερολίνο, η Αλμπα υποδέχεται την Βιλερμπάν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί ήττες (με τελευταία από τον Παναθηναϊκό εντός) και θέλουν να αντιδράσουν. Η Αλμπα σκοράρει με μεγάλη συχνότητα και οδηγεί τα παιχνίδια σε υψηλό σκορ ενώ πάντα βγάζει πάθος και ενέργεια. Η Βιλερμπάν με τον Ποτσέκο στον πάγκο έχει βγάλει μια αντίδραση αλλά σίγουρα το ρόστερ της δεν είναι για να μπορέσει να διεκδικήσει πλέι-οφ. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα κυμανθούν σε χαμηλά επίπεδα και σε τέτοια περίπτωση θα στηρίξουμε την έδρα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε εμφύλιο στην Ισπανία, η Μπασκόνια υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Οι Βάσκοι με τον Ιβάνοβιτς και πάλι στον πάγκο, μετράει δυο σερί νίκες έστω και οριακές (στον πόντο με Παρτιζάν και Ολυμπιακό) και έχει καλή ψυχολογία. Η Μπαρτσελόνα παίζει φέτος πιο ελεύθερο μπάσκετ, σκοράρει πολύ και δεν έχει την πίεση που δημιουργούσε ο Γιασκεβίτσιους στους παίκτες. Και οι δυο πλευρές σουτάρουν πολύ από το τρίποντο και πιθανόν το ματς να κριθεί σε μεγάλο σκορ.

Αλμπα Βερολίνου-Βιλερμπάν 1 (-2,5) 1.85

Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα Over 161,5 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr