Αποστόλης Λαϊάκης

Με Κροατία και Ισημερινό

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 13:20

Η Κροατία έχει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την πρόκριση στα τελικά του Euro και μπορεί να συνδυάσει νίκη με θέαμα κόντρα στην αδιάφορη Αρμενία.

Με Κροατία και Ισημερινό

Τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στον 4ο όμιλο, η Κροατία κρατάει την τύχη στα χέρια της για την δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, υποδεχόμενη την Αρμενία. Οι Κροάτες θέλουν την νίκη για να πετύχουν τον στόχο τους καθώς σε περίπτωση γκέλας θα περιμένουν και γκέλα της Ουαλίας (σε ισοβαθμία με την Ουαλία, η Κροατία μένει εκτός). Ο Μόντριτς και η παρέα του, έχουν αποδείξει ότι στα δύσκολα αντιδρούν σωστά και η Αρμενία σίγουρα θα έχει μια απογοήτευση που παρά την καλή της παρουσία δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Ο άσος είναι πολύ χαμηλά αλλά με το over μαζί έχουμε μια αξιοπρεπή τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την 6η αγωνιστική στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου στην Νότια Αμερική, ο Ισημερινός φιλοξενεί την Χιλή. Οι γηπεδούχοι παρά την αφαίρεση βαθμών (-3) μετρούν αήττητο τεσσάρων αγώνων και θέλουν να παραμένουν σε τροχιά διεκδίκησης της 5αδας που οδηγεί στα τελικά του Μουντιάλ. Η Χιλή είναι μάλλον σε φάση ανανέωσης, καθώς αποχώρησε ο τεχνικός, είναι με υπηρεσιακό ενώ παράλληλα στην αποστολή είναι αρκετοί παίκτες από την U23. Ο άσος έχει προβάδισμα και αν συνδυαστεί με το over έχουμε μια καλύτερη απόδοση.

Κροατία-Αρμενία 1+Over (1.65)

Ισημερινός-Χιλή 1+Over (2.72)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr