Αποστόλης Λαϊάκης

Σοβαρή φέτος η Σεν Γκάλεν!

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 - 08:14

Η Σεν Γκάλεν αντιμετωπίζει εκτός την Βασιλεία και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα, δείχνοντας φέτος ικανή να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο.

Σοβαρή φέτος η Σεν Γκάλεν!

Για την Πριμέρα της Ισπανίας, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Οσασούνα. Επιστροφή Μαρσελίνο στο “κίτρινο υποβρύχιο” και σίγουρα η άφιξη του μπορεί να ανεβάσει και την ψυχολογία των παικτών που θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά τις δυο σερί ήττες. Η Οσασούνα σαφέστατα δεν αποτελεί μεγαθήριο, δεν πείθει ιδιαίτερα εκτός έδρας και δύσκολα μπορεί φέτος να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από μια θέση στα μισά της βαθμολογίας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία φιλοξενεί την Σεν Γκάλεν. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Βασιλεία να μην μπορεί να ορθοποδήσει παρότι και πάλι προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, παραμένοντας στην τελευταία θέση. Από την άλλη, η Σεν Γκάλεν πραγματοποιεί αξιοθαύμαστη πορεία, έχει φέτος βελτιώσει πολύ την άμυνα της και δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα στο μεγάλο φαβορί Γιουνγκ Μπόις, αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου. Το διπλό δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά με βάση την εικόνα των ομάδων, η απόδοση κρίνεται απολύτως δίκαιη.

Βιγιαρεάλ-Οσασούνα 1 (2.17)

Βασιλεία-Σεν Γκάλεν 2 (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr