Αποστόλης Λαϊάκης

Ασοι από την Ιταλία

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - 15:12

Λάτσιο και Μίλαν θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και να κάνουν το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ασοι από την Ιταλία

Για τον 5ο όμιλο της κορυφαίας διοργάνωσης, η Λάτσιο φιλοξενεί την Σέλτικ. Οι Λατσιάλι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι Φέγενορντ και Ατλ. Μαδρίτης παίζουν μεταξύ τους και θα υπάρξουν απώλειες βαθμών και έτσι με νίκη μπορεί να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους “16”. Η Σέλτικ είναι εμφανώς η αδύναμη ομάδα του ομίλου, δεν έχει ακόμα νίκη ενώ παράλληλα δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία το γκολ. Ο άσος είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια αξιοπρεπή τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν υποδέχεται στο “Σαν Σίρο” την Ντόρτμουντ. Οι “ροσονέρι” μετά την νίκη επί της Παρί, αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους “16”, αλλά σίγουρα η νίκη και τώρα είναι επιτακτική, βάζοντας από κάτω τους γερμανούς στην βαθμολογία και να τα “παίξει” όλα για όλα στην Αγγλία κόντρα στην Νιουκάστλ την τελευταία αγωνιστική. Η Ντόρτμουντ σίγουρα είναι υπολογίσιμη, καθώς το απέδειξε με τις δυο νίκες απέναντι στην Νιουκάστλ αλλά σε περίπτωση που δεχτεί πίεση, δύσκολα καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Ο άσος στις τιμές που αποδίδεται είναι οριακά αποδεκτός.

Λάτσιο-Σέλτικ 1+Over (2.10)

Μίλαν-Ντόρτμουντ 1 (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr