Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Πορτογαλία

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 08:14

Με νέο προπονητή η Κάζα Πία ψάχνει καινούργια αρχή κόντρα στην Πορτιμονένσε ενώ Φαρένσε και Γκιμαράες υπόσχονται γκολ στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Δυάδα από την Πορτογαλία

Για την Πορτογαλία, η Φαρένσε φιλοξενεί την Γκιμαράες. Σε φόρμα οι γηπεδούχοι που μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα με χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Γκιμαράες ψάχνει νίκη-ανάκαμψης στο πρωτάθλημα μετά τις δυο σερί ήττες, αφού φέτος ο πήχης των στόχων έχει αυξηθεί (καθώς αυξήθηκε πολύ και το μπάτζετ). Επίσης οι φιλοξενούμενοι έχουν τον τρόπο να σκοράρουν και το παιχνίδι μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ. To Over σε συνδυασμό με το αμφίσκορο προσφέρει μια ικανοποιητική τιμή.

Για την ίδια διοργάνωση, η Κάζα Πία υποδέχεται την Πορτιμονένσε. Οι γηπεδούχοι προχώρησαν στην αλλαγή προπονητή καθώς το αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα είχε φτάσει τα έξι ματς και η διοίκηση πήρε άμεσα την απόφαση. Πλέον η εκμετάλλευση της έδρας με αντιπάλους ίδιου βεληνεκούς είναι κλειδί για την συνέχεια και την προσπάθεια επίτευξης της παραμονής.

Η Πορτιμονένσε συνεχίζει από την αρχή της χρονιάς να παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ενώ αμυντικά δεν είναι υπόδειγμα σταθερότητας (μόλις μια φορά στα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κράτησε το μηδέν). Ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, κρίνεται ικανοποιητικός.

Φαρένσε-Γκιμαράες Goal+Over (2.17)

Κάζα Πία-Πορτιμονένσε 1 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr