Αποστόλης Λαϊάκης

Με Τσέλσι και Ρόμα!

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 08:17

Η Τσέλσι θέλει να δώσει άμεσα απαντήσεις υποδεχόμενη την Μπράιτον ενώ η Ρόμα θέλει να διευρύνει το καλό σερί σε μια προσπάθεια για την 4αδα.

Με Τσέλσι και Ρόμα!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι υποδέχεται στο “Στάμφορντ Μπριτζ” την Μπράιτον. Οι “μπλε” προέρχονται από βαριά ήττα με 4-1 από την Νιουκάστλ και θέλουν να αντιδράσουν άμεσα για να μην χάσουν και άλλο έδαφος αναφορικά με μια θέση για τα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Όπως έδειξαν και κόντρα στην Μαν. Σίτι (4-4), μεταμορφώνονται εντός κυρίως επιθετικά.

Η Μπράιτον σίγουρα θα έχει περισσότερη κούραση καθώς είχε και ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη (κέρδισε 1-0 εκτός την ΑΕΚ) και δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιους ρυθμούς. Πάντως οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά για να δημιουργήσουν και να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά. Ο άσος κάλλιστα μπορεί λοιπόν να συνδυαστεί με το over για μια πολύ καλή απόδοση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Ρόμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σασσουόλο. Οι Ρωμαίοι μετρούν αήττητο τριών αγώνων στο πρωτάθλημα και θέλουν να το διευρύνουν, για να κρατηθούν σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης στην 4αδα (οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου).

Η Σασσουόλο παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, με την άμυνα της να είναι αρκετά ευάλωτη, καθώς σπανιώς κρατάει το μηδέν παθητικό. Η Ρόμα έχει την ποιότητα και την εμπειρία για ένα σημαντικό διπλό.

Τσέλσι-Μπράιτον 1+Over (2.15)

Σασσουόλο-Ρόμα 2 (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr