Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μαρσέιγ και αρκετά γκολ!

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023 - 13:41

Η Μαρσέιγ πετυχαίνει την Λυών σε κακή κατάσταση και με σύμμαχο την έδρα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Με Μαρσέιγ και αρκετά γκολ!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπράιτον φιλοξενεί την Μπρέντφορντ σε μια αναμέτρηση που μπορεί να υποσχεθεί αρκετά τέρματα. Η Μπράιτον προέρχεται από την ήττα με 3-2 εκτός από την Τσέλσι και σίγουρα βγάζει μια κούραση το τελευταίο διάστημα από τις πολλές υποχρεώσεις που έχει σε Αγγλία και Ευρώπη (εξάλλου δεν είνια συνηθισμένη).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε κανένα από τα δέκα τελευταία ματς στην Πρέμιερ, η ομάδα του Ντε Τσέρμπι δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Η Μπρέντφορντ από την άλλη, είναι ομάδα που παίζει ελεύθερα, κυνηγάει το γκολ και μπορεί να κάνει εύκολα ζημιές σε οποιοδήποτε την υποτιμήσει. Πρώτη επιλογή λοιπόν το Over σε συνδυασμό με το αμφίσκορο για να αυξηθεί και η απόδοση.

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, σε εξ' αναβολής αναμέτρηση, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Λυών. Οι Μαρσεγέζοι επέστρεψαν στις νίκες με το 2-0 εντός επί της Ρεν και πλέον ψάχνουν ένα νικηφόρο σερί για να μειώσουν την απόσταση από την πρώτη εξάδα και τις θέσεις για Ευρώπη.

Πολύ ποιότητα στο ρόστερ των γηπεδούχων και όταν πιάνουν καλά διαστήματα, μπορούν να επικρατήσουν επί οποιουδήποτε. Από την άλλη, η Λυών ταλανίζεται με τα προβλήματα της, δεν μπορεί να βελτιωθεί και παραμένει στην τελευταία θέση με γκρίνια και μουρμούρα. Ο άσος έχει προβάδισμα σε σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια πολύ καλή τιμή.

Μπράιτον-Μπρέντφορντ Over+Goal 1.82

Μαρσέιγ-Λυών 1+Over 2.45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr