Αποστόλης Λαϊάκης

Τελευταία ευκαιρία για Μπενφίκα

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 - 13:16

Για να προκριθεί η Μπενφίκα ψάχνει νίκη στην Αυστρία επί της Σάλτσμπουργκ με τουλάχιστον δυο διαφορά και τουλάχιστον έχει την ποιότητα για να το προσπαθήσει.

Τελευταία ευκαιρία για Μπενφίκα

Για τον 1ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Γαλατασαράι σε μια αναμέτρηση με τεράστια ενδιαφέρον καθώς ο νικητής παίρνει την πρόκριση για τους “16” (χωρίς να ενδιαφέρει το ματς στο Ολντ Τράφορντ ανάμεσα σε Μαν. Γιουν και Μπάγερν). Ειδικά η Γαλατασαράι σε κάθε παιχνίδι παίζει πολύ επιθετικά, σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση αλλά παράλληλα δυσκολεύεται να κρατήσει μηδέν πίσω. Η Κοπεγχάγη δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο ειδικά εντός (κέρδισε 4-3 την Μαν. Γιουν) και μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την νίκη-πρόκριση. Πιθανόν το ματς να κριθεί σε πολλά γκολ και ο συνδυασμός goal με over είναι σε καλές τιμές.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπενφίκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σάλτσμπουργκ. Η Μπενφίκα παραμένει με μόλις έναν βαθμό στον όμιλο και αν θέλει να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (σαν τρίτη που θα πάει στο Γιουρόπα) θα πρέπει να κερδίσει στην Αυστρία και να καλύψει και το 0-2 που ηττήθηκε εντός. Η Σάλτσμπουργκ είναι σίγουρα επικίνδυνη αλλά παίζει αρκετά επιθετικά και αφήνει πολλά κενά στα μετόπισθεν, που σίγουρα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι έμπειροι μεσοεπιθετικοί των “αετών”. Παιχνίδι αρκετά αμφίρροπο αλλά αξίζει το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Κοπεγχάγη-Γαλασαράι Goal+Over (2.00)

Σάλτσμπουργκ-Μπενφίκα 2 (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr