Αποστόλης Λαϊάκης

Σημεία με… Over!

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 - 08:10

Η Νιουκάστλ εστιάζεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και είναι σαφώς ανώτερη της Λούτον για να περάσει νικηφόρα και με ευρύ σκορ.

Σημεία με… Over!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λούτον. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες στο πρωτάθλημα με το 3-0 εντός επί της Φούλαμ και ψάχνουν ένα νικηφόρο σερί με στόχο να μπουν δυνατά και πάλι στην μάχη για μια θέση στην 5αδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Εξάλλου δεν έχει πλέον υποχρεώσεις στην Ευρώπη (μετά την 4η θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ) και όλο το βάρος εστιάζεται στις εγχώριες διοργανώσεις.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Λούτον είναι ομάδα χαμηλής δυναμικής για το επίπεδο της Πρέμιερ και σίγουρα μια εκ των βασικών υποψηφίων για τον υποβιβασμό. Ξεκάθαρο φαβορί το διπλό και μπορεί να συνδυαστεί με το Over για μια καλύτερη απόδοση.

Στην Πορτογαλία, η Γκιμαράες φιλοξενεί την Ριο Αβε. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει καλό ρυθμό, είναι τρεις αγωνιστικές αήττητοι και θέλουν να συνεχίσουν το σερί, με στόχο να μπουν δυνατά στην μάχη της 4αδας. Εντός έδρας έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες μετά την Σπόρτινγκ.

Από την άλλη, η Ρίο Αβε είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ζορίζεται αρκετά εκτός έδρας με βασικό μέλημα να μην μπλέξει σε περιπέτειες με τον υποβιβασμό. Ο άσος έχει προβάδισμα αλλά επειδή είναι σε χαμηλές τιμές θα συνδυαστεί επίσης με το Over.

Λούτον-Νιουκάστλ 2+Over

Γκιμαράες-Ριο Αβε 1+Over

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr