Αποστόλης Λαϊάκης

Με δυο καλοπληρωμένα διπλά!

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 08:10

Μαν. Γιουν και Μπολόνια έχουν την ποιότητα για να περάσουν νικηφόρα από τις έδρες των Νότιγχαμ και Ουντινέζε, αντίστοιχα.

Με δυο καλοπληρωμένα διπλά!

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Μπολόνια αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουντινέζε. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Ουντινέζε να προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και να έχει αρκετά θέματα να λύσει, σε όλους τους τομείς. Από την άλλη, η Μπολόνια ζει ένα... όνειρο, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, είναι εντός τετράδας, έχει προκριθεί στα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας (ξεπέρασε το εμπόδιο της Ιντερ εκτός) και με σούπερ αυτοπεποίθηση μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την Πρέμιερ Λιγκ, η Μαν. Γιουν., δοκιμάζεται στην έδρα της Νότιγχαμ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαίο διπλό επί της Νιουκάστλ αλλά παραμένουν μια ομάδα χωρίς σταθερότητα σε απόδοση ενώ δυσκολεύονται αρκετά στο γήπεδο τους. Η Μαν. Γιουν., πήρε σίγουρα ψυχολογία με την νίκη με 3-2 εντός επί της Αστον Βίλα και μάλιστα με ολική ανατροπή στο σκορ και ψάχνει πλέον ένα σερί νικών για να μειώσει την απόσταση από την πρώτη τετράδα που είναι και ο βασικός της στόχος. Σε καλές τιμές το διπλό, με την διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανέστατη.

Ουντινέζε-Μπολόνια 2 (2.25)

Νότιγχαμ-Μαν. Γιουν. 2 (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr