Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μονακό και Ερυθρό Αστέρα

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 - 13:44

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει βρει καλό ρυθμό και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα κόντρα σε μια Βιλερμπάν που απομάκρυνε και τον Ποτσέκο από τον πάγκο.

Με Μονακό και Ερυθρό Αστέρα

Για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, η Μονακό υποδέχεται την Μπασκόνια. Σαφέστατα η Μονακό είναι ομάδα με υψηλότερους στόχους, έχοντας κρατήσει τον περσινό κορμό και θέλει και φέτος φάιναλ φορ. Μετά από δυο σερί ήττες, η ομάδα του Ομπράντοβιτς δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα, ειδικά εντός. Η Μπασκόνια παραμένει μια άκρως επικίνδυνη ομάδα, ειδικά από την στιγμή που επέστρεψε για 4η θητεία στον πάγκο, ο Ιβάνοβιτς.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Οι Βάσκοι παίζουν πολύ επιθετικά, παράγουν υψηλό σκορ αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον ρυθμό που θα επιβάλλει η Μονακό, καθώς μπορεί να παίξει και με πολλές κατοχές (δηλαδή γρήγορος ρυθμός) και σε πέντε εναντίον πέντε. Ο άσος έχει προβάδισμα και πιθανόν να συνδυαστεί με το over για μια αξιόλογη απόδοση.

Επίσης για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ, ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει εκτός την Βιλερμπάν. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου μετά και την νίκη επί της Παρτιζάν, έχει πάρει ψυχολογία και ψάχνει να διευρύνει το νικηφόρο σερί με στόχο να παλέψει για μια θέση στην δεκάδα και τα πλέι-οφ. Από την στιγμή που ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός, έχουν μπει περισσότερες αρχές στο παιχνίδι της ομάδας, με τον Τεόντοσιτς να διανύει δεύτερη νιότη.

Η Βιλερμπάν πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη νίκη εντός αλλά σαφέστατα υπολείπεται σε ποιότητα και δύσκολα μπορεί να αποφύγει μια από τις δυο τελευταίες θέσεις, ενώ αποχώρησε από τον πάγκο και ο Ποτσέκο και θα είναι με υπηρεσιακό δίδυμο. Το διπλό έχει προβάδισμα και μπορεί να καλυφθεί και το -2,5 στο χάντικαπ.

Μονακό-Μπασκόνια 1+Over 2.46

Βιλερμπάν-Ερυθρός Αστέρας 2 (-2,5) 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr