Αποστόλης Λαϊάκης

Με Αστον Βίλα και... τέρματα!

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 08:14

Η Αστον Βίλα εντυπωσιάζει με την πορεία της και μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Εβερτον.

Με Αστον Βίλα και... τέρματα!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Αστον Βίλα εξορμά στην έδρα της Εβερτον. Οι “βίλατζερς” πραγματοποιούν αξιοθαύμαστη πορεία φέτος και παραμένουν ακόμα και στο κόλπο για τον τίτλο. Η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι στα ύψη και μπορούν να συνεχίσουν νικηφόρα, για να βάλουν δύσκολα και άγχος στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Η Εβερτον συνεχίζει να μην πείθει, μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και πλέον υπάρχει πίεση για την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Παράλληλα καλείται να δώσει και επαναληπτικό στο κύπελλο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την πρόκριση. Σε άκρως προκλητικές το διπλό της Αστον Βίλα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Ζιλ Βιθέντε υποδέχεται την Εστρέλα. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν εναγωνίως μια νίκη που θα ανεβάσει και την ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας με στόχο την παραμονή. Η Εστρέλα παρουσιάζει αρκετά καλό πρόσωπο είναι μαχητική αλλά σίγουρα δεν αποτελεί μεγαθήριο ενώ για το συγκεκριμένο ματς έχει και απουσίες (για τραυματισμούς και διεθνείς υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα). Ομάδες που σπανίως κρατούν το μηδέν στην εστία και πιθανόν η αναμέτρηση να κριθεί σε πολλά γκολ με το Over να είναι πρώτη επιλογή. Αν συνδυαστεί και με το αμφίσκορο έχουμε μια εξαιρετική τιμή.

Εβερτον-Αστον Βίλα 2 (2.40)

Ζιλ Βιθέντε-Εστρέλα Goal+Over (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr