Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από τα κύπελλα!

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 08:14

Η Βαλένθια μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Θέλτα που έχει το μυαλό της πρωτίστως στο πρωτάθλημα.

Δυάδα από τα κύπελλα!

Για την φάση των “16” του κυπέλλου Ισπανίας, η Βαλένθια φιλοξενεί την Θέλτα. Οι “νυχτερίδες” πραγματοποιούν αρκετά καλή πορεία και έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την έδρα και να προκριθούν στα προημιτελικά. Η Θέλτα έχει άλλα περισσότερα να σκέφτεται, καθώς παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και σίγουρα πρώτο μέλημα είναι να μην μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό. Προβάδισμα στον άσο λοιπόν.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, η Εβερτον φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, η πρόκριση είναι ανοιχτή. Η Εβερτον παραμένει χωρίς νίκη για τέσσερις αγωνιστικές στην Πρέμιερ και σίγουρα το άγχος και η πίεση αυξάνεται, με βασικό στόχο την επίτευξη της παραμονής. Το κύπελλο λοιπόν μπορεί να περνάει σε δεύτερη μοίρα, σε αντίθεση με την Πάλας που στην παρούσα φάση τουλάχιστον δείχνει πιο άνετη και θέλει μια διάκριση. Ομάδες που δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους και το διπλό σε τιμές απόλυτου αουτσάϊντερ είναι άκρως προκλητικό.

Βαλένθια-Θέλτα 1 (2.22)

Εβερτον-Κρίσταλ Πάλας Χ2 (1.68)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr