Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα με διπλά!

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 08:14

Η Μίλαν και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχουν τον πρώτο λόγο για να περάσουν νικηφόρα από τις έδρες των Ουντινέζε και Ντάρμσταντ, αντίστοιχα.

Δυάδα με διπλά!

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Αϊντραχτ αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με πολύ άσχημη εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια και δείχνουν από νωρίς ουσιαστικά ότι είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Η Αϊντραχτ τα τελευταία χρόνια, με τις παρουσίες της και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, έχει ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και γενικά κυνηγάει με αξιώσεις κάθε χρόνο την πρώτη εξάδα. Προέρχεται από δυο σερί νίκες και μπορεί να διευρύνει το νικηφόρο σερί της.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το Καμπιονάτο της Ιταλίας, η Μίλαν δοκιμάζεται στην έδρα της Ουντινέζε. Οι Μιλανέζοι μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες και ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια για να διατηρήσουν όσες ελπίδες έχουν για την διεκδίκηση του τίτλου. Η ουντινέζε σε καμιά περίπτωση φέτος δεν αποτελεί φόβητρο, με μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ενώ υπάρχει ακόμα άγχος για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Το διπλό είναι φαβορί σε αρκετά ικανοποιητικές αποδόσεις.

Ντάρμσταντ-Αϊντραχτ Φρ. 2 (1.88)

Ουντινέζε-Μίλαν 2 (1.87)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr