Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδια για πολλά γκολ!

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 08:14

Ανώτερη η Λίβερπουλ, θέλει να συνεχίσει να διατηρείται στην κορυφή και μπορεί να επικρατήσει της Μπόρνμουθ, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και το over.

Παιχνίδια για πολλά γκολ!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η πρωτοπόρος Λίβερπουλ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπόρνμουθ. Οι “κόκκινοι” διατηρούνται στην κορυφή και σίγουρα έχουν καλή ψυχολογία, ευελπιστώντας να επιστρέψουν στον θρόνο του πρωταθλητή. Η ομάδα του Κλοπ αποδίδει εξαιρετικά στην επίθεση, δημιουργεί πολύ εύκολα φάσεις και έχει την ποιότητα για να της μετουσιώσει σε γκολ (παρά την απουσία του Σαλάχ). Η Μπόρνμουθ μπορεί να έχει ταβάνι στις δυνατότητες της, όμως αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει ζημιές, καθώς παίζει “ανοιχτά” σε όλα τα παιχνίδια της. Σαφέστατα ανώτερη η Λίβερπουλ και το διπλό μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με το over για ακόμα καλύτερη τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Πορτιμονένσε υποδέχεται την Εστορίλ. Μια αναμέτρηση πολύ ανοιχτή σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα, καθώς και οι δυο ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι και βασικός στόχος είναι να μην μπουν σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό. Πάντως και οι δυο πλευρές, έχουν μεγάλο πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία καθώς σπανιώς κρατούν το μηδέν στην εστία τους και αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν περνάει απαρατήρητο. Από την στιγμή μάλιστα που το over είναι σε πολύ καλές τιμές, αξίζει το ποντάρισμα.

Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ 2+Over (2.40)

Πορτιμονένσε-Ζιλ Βιθέντε Over (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr