Αποστόλης Λαϊάκης

Η εκπληκτική Χιρόνα και τα... γκολ!

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 08:14

Η Χιρόνα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να πάρει την πρόκριση στο κύπελλο επί της Μαγιόρκα, ενώ Φούλαμ και Λίβερπουλ υπόσχονται αρκετά τέρματα στο “Κρέιβεν Κότατζ”.

Η εκπληκτική Χιρόνα και τα... γκολ!

Για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας, η Χιρόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μαγιόρκα σε μονή αναμέτρηση. Η Μαγιόρκα παραμένει τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και σίγουρα το πρώτο μέλημα είναι να μην μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή. Η Χιρόνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει καθώς συνέτριψε με 5-1 εντός την Σεβίλλη και διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα το κύπελλο είναι μέσα στους βασικούς της στόχους, αποδεικνύοντας ότι η πορεία ως τώρα δεν είναι τυχαία και σίγουρα έχει την δυνατότητα να φτάσει μέχρι το τέλος. Το διπλό στις τιμές που αποδίδεται είναι άκρως ικανοποιητικό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τα ημιτελικά του Λιγκ-Καπ Αγγλίας, η Λίβερπουλ αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Φούλαμ. Οι “κόκκινοι” μετά το 2-1 που κέρδισαν στο “Ανφιλντ” έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό. Μπορεί να λείπει ο Σαλάχ, όμως ο Κλόπ έχει βάθος στο ρόστερ και διατηρείται παράλληλα και στην κορυφή της Πρέμιερ, δείχνοντας ότι φέτος διεκδικεί και τον τίτλο. Η Φούλαμ είναι μαχητική ομάδα, έχει αρκετά καλή επιθετική παραγωγή και ειδικά εντός έδρας παίζει σε γρήγορους ρυθμούς και άκρως επιθετικά. Πολύ πιθανόν να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά και να παλέψει για την πρόκριση. Αμφίσκορο λοιπόν σε συνδυασμό με το Over για μια καλύτερη απόδοση.

Μαγιόρκα-Χιρόνα 2 (2.27)

Φούλαμ-Λίβερπουλ Goal+Over (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr