Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Πορτογαλία

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 11:34

Η Μποαβίστα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα για να αρχίζει να ανακάμπτει ενώ η αναμέτρηση Ζιλ Βιθέντε-Γκιμαράες, υπόσχεται γκολ.

Δυάδα από την Πορτογαλία

Για την μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Ζιλ Βιθέντε υποδέχεται την Γκιμαράες. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην μετριότητα, καθώς παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια στην απόδοση τους και πρώτο μέλημα είναι ουσιαστικά να μην εμπλακούν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή. Παίζουν αρκετά επιθετικά, βρίσκουν το γκολ αλλά παράλληλα έχουν και πολλά κενά στα μετόπισθεν.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Γκιμαράες διανύει περίοδο εξαιρετικής κατάστασης, διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και τετράδα για τα κύπελλα Ευρώπης και σίγουρα η φετινή της πορεία χαρακτηρίζεται από την πολύ παραγωγική επιθετική γραμμή. Πρώτη επιλογή λοιπόν το αμφίσκορο.

Για την μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Μποαβίστα υποδέχεται την Πορτιμονένσε. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να ανακάμψουν με τον νέο προπονητή (ανέλαβε στα τέλη Δεκεμβρίου) και σίγουρα η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια. Οδηγός πάντως είναι το εξαιρετικό ξεκίνημα που είχε κάνει στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά είχε αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες.

Από την άλλη, η Πορτιμονένσε δυσκολεύεται αρκετά κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και αμυντικά να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Γενικά υπάρχει πίεση και άγχος αναφορικά με την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό δεν είναι καλός σύμμαχος. Άσος λοιπόν σε ικανοποιητικές τιμές.

Ζιλ Βιθέντε-Γκιμαράες Goal (1.75)

Μποαβίστα-Πορτιμονένσε 1 (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr