Αποστόλης Λαϊάκης

Καλύπτει και το χάντικαπ ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 - 13:30

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Αλμπα Βερολίνου και η νίκη είναι επιτακτική για να κρατηθεί σε τροχιά πλέι-οφ.

Καλύπτει και το χάντικαπ ο Ολυμπιακός

Στο Μόναχο, η Μπάγερν φιλοξενεί την Μπασκόνια. Οι Βαυαροί αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες για δεκάδα, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα και να πάρουν τα συγκεκριμένα ματς. Βέβαια η Μπασκόνια είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο από την στιγμή που επέστρεψε ο Ιβάνοβιτς και διεκδικεί θέση στα πλέι-οφ. Η Μπασκόνια παίζει πολύ αμερικάνικο μπάτζετ, γρήγορες επιθέσεις, πολλές κατοχές και αρκετά μακρινά σουτ. Η Μπάγερν προσαρμόζεται συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις και έχει υλικό για να πάει και αυτή ψηλά τον δείκτη του σκοραρίσματος της, οπότε το Over δείχνει μια καλή επιλογή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αλμπα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στην Μαδρίτη από την Ρεάλ και παράλληλα να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση για να πάρει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μπορεί να απουσιάζουν Φαλ και Μιλουτίνοφ, αλλά αρκετοί παίκτες στο ρόστερ είναι πολυθεσίτες και μπορούν να καλύψουν κενά. Η Αλμπα παραμένει στην τελευταία θέση μαζί με την Βιλερμπάν, δύσκολα θα ξεφύγει από εκεί, διαθέτοντας μια από τις χειρότερες άμυνες της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να καλύψει και το χάντικαπ.

Ολυμπιακός-Αλμπα Βερολίνου 1 (-10,5) 1.85

Μπάγερν-Μπασκόνια Over 164,5 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.