Αποστόλης Λαϊάκης

Αντιδρά άμεσα η Μπολόνια

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 08:14

Η Μπολόνια δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες ειδικά εντός και η εκμετάλλευση της έδρας κόντρα στην Σασσουόλο είναι μονόδρομος.

Αντιδρά άμεσα η Μπολόνια

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Μπολόνια υποδέχεται την Σασσουόλο. Οι γηπεδούχοι δείχνουν το τελευταίο διάστημα έξω από τα... νερά τους και ψάχνουν μια νίκη για να επιστρέψουν και πάλι σε ρυθμό... Ευρώπης. Βαθμολογικά η Μπολόνια παραμένει κοντά στην πρώτη εξάδα και σίγουρα θέλει να διεκδικήσει με όσες πιθανότητες της αναλογούν, μια θέση στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κύριο μέλημα πόσο μάλλον κόντρα σε μια Σασσουόλο που δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και έχει μπει σε μεγάλες περιπέτειες, αναφορικά με την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Σε οριακές πάντως τιμές ο άσος.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Αστον Βίλα φιλοξενείται στο Σέφιλντ από την Γιουνάίτεντ. Οι “χωριάτες” μετά από δυο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες για να διατηρηθούν στην 4αδα. Εξαιρετική πορεία φέτος και σίγουρα υπάρχει και καλό κλίμα για την επίτευξη των στόχων (που ουσιαστικά είναι η έξοδος στα ευρωπαϊκά κύπελλα). Από την άλλη, η Σέφιλντ συνεχίζει να βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας, μετράει μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία ενώ είναι η χειρότερη σε όλους τους τομείς (άμυνα και επίθεση). Λογικό λοιπόν το διπλό της Αστον Βίλα που κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί με το Over για να αυξηθεί η τιμή.

Μπολόνια-Σασσουόλο 1 (1.72)

Σέφιλντ Γιουν.-Αστον Βίλα 2+Over (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr