Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα σε υψηλές τιμές!

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 01:34

Λιλ και Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζουν Λυών και Μπιλμπάο αντίστοιχα σε θεσμούς κυπέλλων και έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Δυάδα σε υψηλές τιμές!

Για την φάση των «16» στο κύπελλο Γαλλίας, υπάρχει η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Λυών και Λιλ. Φαβορί η Λιλ καθώς στο πρωτάθλημα διαγράφουν αντίθετες πορείες, με την Λυών να είναι σε δύσκολη θέση, παλεύοντας για την παραμονή και την Λιλ να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην 4αδα και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η Λυών έχει σοβαρό πρόβλημα αμυντικά, δύσκολα κρατάει το μηδέν και η Λιλ θα βρει χώρους για να σκοράρει. Αν το καταφέρει μάλιστα πρώτη το έργο της πρόκρισης θα γίνει πιο εύκολο (δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ισπανίας, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση (είναι διπλοί αγώνες). Με την απουσία των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Σιμεόνε είναι στα χαρτιά το βασικό φαβορί για τον τίτλο και πρέπει να το επιβεβαιώσει. Φέτος παίζει πιο επιθετικά, σκοράρει εύκολα και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο. Σίγουρα η Μπιλμπάο δεν είναι αμελητέα, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα αλλά πρωτίστως θα κοιτάξει την άμυνα, ενόψει του επαναληπτικού. Οριακά αποδεκτός ο άσος στις τιμές που προσφέρεται.

Λυών-Λιλ 2 (2.42)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1 (1.94)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr