Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Πορτογαλία

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 08:09

Η Σπόρτινγκ δείχνει φέτος ικανή για τον τίτλο και δεν θέλει να έχει απώλειες εντός παρότι αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Μπράγκα.

Δυάδα από την Πορτογαλία

Για το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας στην Πορτογαλίας, η Ρίο Αβε φιλοξενεί την Κάζα Πία. Οι γηπεδούχοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια αλλά μετρούν πολλές ισοπαλίες που σίγουρα δεν βοηθούν στην απομάκρυνση από την ζώνη του υποβιβασμού. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για την επίτευξη του στόχου και υπάρχει και καλή ψυχολογία μετά την λευκή ισοπαλία εκτός με την Πόρτο. Από την άλλη η Κάζα Πία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα δυο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, υπάρχει μεγάλο άγχος για την παραμονή ενώ εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά για να πάρει αποτέλεσμα. Ο άσος σε τιμές που αγγίζουν τον διπλασιασμό είναι αρκετά ικανοποιητικός.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την ίδια διοργάνωση, η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Μπράγκα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο πλευρές. Η Σπόρτινγκ έπεσε από την κορυφή (έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο) και σίγουρα δεν έχει περιθώρια για απώλειες, στην μάχη για τον τίτλο, δείχνοντας φέτος ότι μπορεί περισσότερο από ποτέ, να τον κατακτήσει. Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ εντυπωσιάζει με την επιθετική της παραγωγή (είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα) και η Μπράγκα είναι αντίπαλος που δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια. Λογικά ο άσος είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια άκρως ικανοποιητική τιμή.

Ρίο Αβε-Κάζα Πία 1 (2.02)

Σπόρτινγκ Λ.-Μπράγκα 1+Over (1.97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr