Αποστόλης Λαϊάκης

Σκορ και θέαμα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 09:14

Αρχίζει και πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δυο σημερινές αναμετρήσεις από την φάση των “16” να υπόσχονται αρκετά τέρματα.

Σκορ και θέαμα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Λείψια φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Γερμανοί έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχουν κάνει βήματα προόδου και βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Σίγουρα το έργο τους είναι δύσκολο απέναντι στην “βασίλισσα” αλλά στην έδρα τους έχουν τον τρόπο να σκοράρουν, παίζοντας άκρως επιθετικά. Βέβαια οι “μερένχες” είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένοι σε τέτοια παιχνίδια, έχουν πολύ ποιότητα μεσοεπιθετικά και θα βρουν χώρους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το παιχνίδι μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ και το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το Over προσφέρει μια σχετικά ικανοποιητική τιμή.

Για την φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Οι Δανοί προέρχονται από διακοπή στις εγχώριες διοργανώσεις (που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο) και σίγουρα η αποχή μπορεί να κοστίσει σε ρυθμό. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει και φέτος να επιβεβαιώσει ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και να πάει για το ριπίτ. Μέσα σε όλους τους στόχους η ομάδα του Γουαρδιόλα και ξεκάθαρα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Οι αποδόσεις του διπλού είναι πολύ χαμηλά αλλά η νίκη από το πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το over φέρνουν μια τιμή κοντά στο 2.30.

Λειψία-Ρεάλ Μαδρίτης Goal+Over (1.85)

Κοπεγχάγη-Μαν. Σίτι 2/2+Over (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr