Αποστόλης Λαϊάκης

Με Αρσεναλ και Χοφενχάιμ

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 - 08:14

Η Αρσεναλ δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην μάχη του τίτλου και το εμπόδιο της Μπέρνλι μπορεί να ξεπεραστεί με... Over!

Με Αρσεναλ και Χοφενχάιμ

Στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Χοφενχάιμ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και πλέον δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών εντός, αν θέλουν να διατηρηθούν στο κυνήγι της εξάδας και μια θέση για τα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Ουνιόν φάνηκε φέτος ότι δεν μπορεί να σηκώσει πολλές διοργανώσεις ταυτόχρονα (συμμετείχε στην Ευρώπη) και στην Γερμανία είναι στις χαμηλές θέσεις και με μεγάλο άγχος για την παραμονή. Ο άσος σε αποδόσεις που αγγίζουν τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα.

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Αρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπέρνλι. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Αρσεναλ να διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο και την Μπέρνλι να δείχνει ότι δύσκολα μπορεί να σταθεί στην κατηγορία και να είναι εκ των βασικών φαβορί για υποβιβασμό. Η ομάδα του Αρτέτα είναι σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και μάλιστα σκοράροντας με χαρακτηριστική άνεση.

Από την άλλη, η Μπέρνλι διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα και μετράει μόλις μια νίκη στα δέκα πρόσφατα (μόνο στην νίκη κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της). Το διπλό είναι λογική επιλογή αλλά σε πολύ χαμηλές τιμές αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε πιο αξιοπρεπή τιμή.

Χοφενχάιμ-Ουνιόν Βερολίνου 1 (2.02)

Μπέρνλι-Αρσεναλ 2+Over (1.87)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr