Αποστόλης Λαϊάκης

Με Ιντερ και γκολ στην Ολλανδία

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 13:35

Η Ιντερ δείχνει σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα κόντρα στην Ατλέτικο για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκριση.

Με Ιντερ και γκολ στην Ολλανδία

Για την φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Ντόρτμουντ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι Ολλανδοί δείχνουν το απόλυτο φαβορί στο εγχώριο πρωτάθλημα και θέλουν και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Παίζουν άκρως επιθετικά, δημιουργούν εύκολα φάσεις και σκοράρουν αλλά παράλληλα παρασύρονται από τον γρήγορο ρυθμό που βάζουν, ειδικά εντός έδρας και έχουν κενά πίσω.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Ντόρτμουντ είναι έμπειρη ομάδα και σίγουρα θα βρει τρόπο να τα εκμεταλλευτεί, να απειλήσει και να σκοράρει. Αναμέτρηση λοιπόν που δείχνει εκ πρώτης όψεως ότι μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πάλι, η Ιντερ φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι “νερατζούρι” τρέχουν ένα εξαιρετικό σερί στο καμπιονάτο, δείχνουν και αυτοί ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο ενώ θέλουν να αποδείξουν και στην Ευρώπη ότι η περσινή παρουσία στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κύριο μέλημα κόντρα σε μια Ατλέτικο Μαδρίτης που φέτος παίζει πιο επιθετικά και δεδομένα δέχεται και πιο εύκολα το γκολ. Ο άσος δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά στις αποδόσεις που προσφέρεται κρίνεται δίκαιη.

Αϊντχόφεν-Ντόρτμουντ Goal+Over (2.00)

Ιντερ-Ατλέτικο Μαδρίτης 1 (1.74)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr