Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς περιθώρια οι “μπέμπηδες”

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 08:24

Σε καλή κατάσταση δείχνει το τελευταίο διάστημα η Μαν. Γιουν και μπορεί να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Φούλαμ.

Χωρίς περιθώρια οι “μπέμπηδες”

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Σασσουόλο φιλοξενεί την Έμπολι. Οι γηπεδούχοι είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ψάχνουν άμεσα θετικά αποτελέσματα για να αποφύγουν την ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ντιονίζι στον πάγκο προσπαθεί να βρει λύσεις, κυρίως για την ανάταση της ψυχολογίας των παικτών καθώς το συγκεκριμένο ματς κρίνεται... εξάποντο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Έμπολι με τον Νταβίντ Νικολά στον πάγκο είναι αήττητη (2-3-0) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ενθουσιάζει με την απόδοση της. Η ποιότητα είναι με το μέρος της Σασσουόλο και ο άσος σε τιμές άνω του διπλασιασμού έχουν βάση για ποντάρισμα.

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο “Ολντ τράφορντ” την Φούλαμ. Οι “μπέμπηδες” έχουν βρει ρυθμό, μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες και θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά για να μπουν στην μάχη της 4αδας και μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Δεδομένα λοιπόν η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια.

Η Φούλαμ είναι εξαιρετικά ασταθής, σπανίως κρατάει το μηδέν στην άμυνα αλλά παράλληλα μπορεί να γίνει και επικίνδυνη αν βρει χώρους. Όπως και να έχει, ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα και σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια αξιόλογη απόδοση σε συνάρτηση και με την διαφορά δυναμικότητας των δυο πλευρών.

Σασσουόλο-Εμπολι 1 (2.12)

Μαν. Γιουν.-Φούλαμ 1+Over (2.07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr