Αποστόλης Λαϊάκης

Με τις βαριές... φανέλες!

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 08:27

Χωρίς περιθώρια η Τότεναμ και η Ρόμα, που έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Μόντζα, αντίστοιχα.

Με τις βαριές... φανέλες!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Οι “πετεινοί” μετά την απρόσμενη γκέλα με την Γουλβς εντός, θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες για να μην χάσουν και άλλο έδαφος αναφορικά με το κυνήγι μιας θέσης στην 4αδα. Η ομάδα του Ποστέκογλου δείχνει φέτος αναγεννημένη παρά την απουσία του Χάρι Κέιν, δημιουργεί και σκοράρει με ευκολία και κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας έχει τον πρώτο λόγο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην μετριότητα αλλά τουλάχιστον έχουν μια σχετική διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Παιχνίδι που κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί και με υψηλό σκορ.

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Ρόμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μόντσα. Με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο, η Ρόμα μετράει δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει έτσι για να μπει και πάλι δυνατά στην μάχη της τετράδας και ένα εισιτήριο για το τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου (παρότι έχει μεσοβδόμαδα και παιχνίδι στην Ευρώπη).

Η Μόντσα δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει πλέον κάτι περισσότερο από την παραμονή της, παρότι αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει ζημιές. Το διπλό είναι οριακά σε αποδεκτές τιμές.

Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 1+Over (2.30)

Μόντζα-Ρόμα 2 (2.08)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr