Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 - 14:22

Η Μπάγερν καλείται να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στην Ρώμη από την Λάτσιο ενώ Σοσιεδάδ και Παρί μπορούν να σκοράρουν αμφότερες.

Δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Για την φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν υποδέχεται την Λάτσιο. Μετά την ήττα με 1-0 στην Ρώμη, οι Βαυαροί ψάχνουν την ολική ανατροπή για να πάρουν την πρόκριση. Σαφέστατα στο Μόναχο, μπορούν να επικρατήσουν επί οποιουδήποτε αντιπάλου, ειδικά αν βρουν χώρους και πιάσουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Ο Χάρι Κέιν είναι σε καλή κατάσταση και θα έχει τις ευκαιρίες του. Η Λάτσιο σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της και πιθανόν να βρει και ένα γκολ. Ο άσος σε συνδυασμό με το Over έχει μια απόδοση οριακά αποδεκτή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και πάλι από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Παρί. Οι Παριζιάνοι μετά το 2-0 στο πρώτο ματς είναι κοντά στην πρόκριση αλλά δεν πρέπει να μείνουν εκεί. Η Σοσιεδάδ έχει αποδείξει φέτος ότι είναι άκρως επικίνδυνη και ειδικά στο “Ανοέτα” πολλές φορές πιάνει ασταμάτητο και πιεστικό (για τον αντίπαλο ρυθμό). Πάντως οι Ισπανοί είναι αναγκασμένοι να επιτεθούν και ο Μπαπέ με την παρέα του, θα βρουν χώρους. Καλή επιλογή λοιπόν το αμφίσκορο.

Μπάγερν-Λάτσιο 1+Over (1.74)

Σοσιεδάδ-Παρί Σ.Ζ. Goal (1.74)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr