Αποστόλης Λαϊάκης

Προβάδισμα στον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 08:14

Την πέμπτη διαδοχική του νίκη αναζητεί ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενο στο κατάμεστο ΣΕΦ την Βίτους Μπολόνια.

Προβάδισμα στον Ολυμπιακό

Για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Βίρτους Μπολόνια. Οι “ερυθρόλευκοι” μετά το διπλό στο Κάουνας, είναι σε συνεχή ανοδική πορεία και θέλουν να έχουν συνέχεια με την δύναμη της έδρας ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις θέση στην εξάδα και να επιζητήσουν ακόμα και το πλεονέκτημα της έδρας (είχαν χάσει με δυο πόντους στην Ιταλία). Σίγουρα οι απουσίες των Γουόκαπ και Λαρεντζάκη είναι σημαντικές, αλλά επιστρέφει ο Γκος ενώ φέτος ο Μπαρτζώκας έχει μάθει να παίζει με πολλούς βασικούς εκτός.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Μπολόνια δεν είναι αμελητέα, κάτι που φαίνεται από την ώς τώρα πορεία της, αλλά έχει κενά διαστήματα και πιθανόν να λείψει ο Σενγκέλια που κάνει την διαφορά (είναι στην αποστολή αλλά παραμένει αμφίβολος για συμμετοχή). Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και για να καλυφθεί το χάντικαπ στους 5,5 πόντους.

Επίσης για την Ευρωλίγκα, η Εφές υποδέχεται την Μπάγερν σε μια αναμέτρηση με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η Εφές μετά την ήττα από την Παρτιζάν θέλει οπωσδήποτε νίκη για να διατηρήσει όσες ελπίδες έχουν απομείνει για την 10αδα, ενώ η Μπάγερν απέχει μόλις μια νίκη από την συγκεκριμένη θέση. Οι Γερμανοί παλεύουν όλα τα παιχνίδια και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ακολουθήσουν οποιοδήποτε ρυθμό.

Η Εφές είναι πολύ επιθετική ομάδα, ανεβάζει ψηλά τον δείκτη του σκορ αλλά παράλληλα υστερεί στην αμυντική προσήλωση και σίγουρα η Μπάγερν θα βρει και εύκολους πόντους. Πρώτη επιλογή λοιπόν το Over με το line στο 167,5.

Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια 1 (-5,5) 1.85

Εφές-Μπάγερν Over 167,5 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.