Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα σε καλές τιμές!

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 - 08:14

Χωρίς περιθώρια η Σασσουόλο, υποδέχεται την Φροζινόνε ενώ η Ρίο Αβε μπορεί να διεκδικήσει κάτι θετικό, υποδεχόμενη την Μπράγκα.

Δυάδα σε καλές τιμές!

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Ρίο Αβε υποδέχεται την Μπράγκα. Αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς και οι δυο πλευρές “καίγονται” για βαθμούς αλλά για διαφορετικούς λόγους. Η Ρίο Αβε παλεύει για την παραμονή, εστιάζει περισσότερο στην αμυντική λειτουργία και για τον λόγο αυτόν έχει και πολλές ισοπαλίες. Η Μπράγκα κυνηγάει την 3η θέση αλλά στην τελευταία εμφάνιση και παρά την νίκη με 3-0, ζορίστηκε μέχρι να ανοίξει το σκορ με πέναλτι. Θα βρει επίσης τώρα μια κλειστή άμυνα και το παιχνίδι λογικά θα κριθεί σε χαμηλό σκορ ενώ η Ρίο Αβε μπορεί να κάνει και την ζημιά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο καμπιονάτο της Ιταλίας, η Σασσουόλο φιλοξενεί την Φροζινόνε σε ένα παιχνίδι... εξάποντο, αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα αρνητικό σερί (τέσσερις διαδοχικές ήττες) και σίγουρα τα περιθώρια στενεύουν αναφορικά με την παραμονή. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια. Η Φροζινόνε είναι επίσης μια προβληματική ομάδα, με κενά στα μετόπιθεν αλλά και κάκιστη παρουσία εκτός (δεν έχει νίκη σε 13 συνολικά εξορμήσεις). Με ρίσκο επιλέγουμε τον άσο σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Σασσουόλο-Φροζινόνε 1 (2.08)

Ρίο Αβε-Μπράγκα 1Χ+Under 3,5 (2.70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr