Αποστόλης Λαϊάκης

Η Ευρωλίγκα στο προσκήνιο!

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 08:25

Το Μιλάνο παίζει τα τελευταία του χαρτιά για να προλάβει την δεκάδα και έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει την νίκη επί της Μπασκόνια.

Η Ευρωλίγκα στο προσκήνιο!

Για την Ευρωλίγκα, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι “ερυθρόλευκοι” του Βελιγραδίου μετρούν τέσσερις διαδοχικές ήττες και ουσιαστικά έχουν χάσει κάθε ελπίδα για δεκάδα. Ο Σφαιρόπουλος δεν κατάφερε να αλλάξει πολλά στην μέτρια εικόνα του Αστέρα αλλά τουλάχιστον παλεύει όλα τα παιχνίδια ειδικά εντός.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη, η Μακάμπι προέρχεται από δυο σερί νίκες και δείχνει ότι είναι στο χέρι της πλέον να εξασφαλίσει μια θέση στην δεκάδα. Ομάδα με αμερικάνικο στυλ μπάσκετ, πολύ γρήγορες επιθέσεις και υψηλό σκορ. Ο Αστέρας στην μέρα του, μπορεί να ακολουθήσει το υψηλό τέμπο και να σκοράρει, οπότε συνετή δείχνει η επιλογή στο over.

Επίσης για την 29η αγωνιστική, η Μπασκόνια υποδέχεται το Μιλάνο. Οι γηπεδούχοι, από την στιγμή που ανέλαβε στα μέσα της περιόδου ο Ιβάνοβιτς (για 4η θητεία στον πάγκο της), δείχνει πολύ καλύτερο πρόσωπο και ουσιαστικά θεωρείται εκ των βασικών υποψήφιων για την δεκάδα. Στο τελευταίο ματς κέρδισε εύκολα την Άλμπα αλλά δεν έπεισε με την εμφάνιση της, ενώ αν δεν μπουν τα πολλά σουτ που επιχειρεί από μακριά, συνήθως έχει πρόβλημα.

Το Μιλάνο με την νίκη επί της Παρτιζάν, έδειξε ότι δεν παρατάει τίποτα και θα παλέψει για ένα εισιτήριο στην δεκάδα, με το συγκεκριμένο ματς να είναι πολύ κρίσιμο. Το διπλό είναι σε υψηλές τιμές, αλλά με το χάντικαπ υπέρ του, το Μιλάνο είναι μια καλή επιλογή.

Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι Τ.Α. Over 167,5 1.90

Μπασκόνια-Μιλάνο 2 (+4,5) 1.84

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr