Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Ευρωλίγκα

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 13:30

Σε φόρμα ο Ολυμπιακός μπορεί να σημειώσει την 7η διαδοχική νίκη στην διοργάνωση κόντρα σε μια Εφές που δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της.

Δυάδα από την Ευρωλίγκα

Για την 30η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εφές. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι σε καλό μομέντουμ, μετρούν έξι διαδοχικές νίκες στην διοργάνωση και πλέον μπαίνουν δυνατά στην μάχη για το πλεονέκτημα έδρας. Το ηθικό είναι στα ύψη μετά και την νίκη επί του “αιώνιου” αντιπάλου, Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ ενώ πλέον επέστρεψε και ο Λαρεντζάκης και η μοναδική απουσία είναι του Μιλουτίνοφ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη πλευρά, η Εφές δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, μετράει δυο ήττες στα τρία τελευταία και δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι της, για την είσοδο στην δεκάδα και τα πλέι-οφ. Τελευταίο χαρτί ουσιαστικά για να έχει ελπίδες για τον Λάρκιν και την παρέα του, αλλά και δύσκολο έργο κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που ρολάρει εξαιρετικά. Φαβορί το διπλό και σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Επίσης από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, η Παρτιζάν φιλοξενεί στο Βελιγράδι την Μπασκόνια. Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς οριακά είναι μέσα στην δεκάδα και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, ειδικά εντός έδρας. Αμφίβολος και ο πολύτιμος Λεντέι αλλά είναι must win για την ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Η Μπασκόνια με τον Ιβάνοβιτς στον πάγκο, πραγματοποιεί καλή πορεία, στηριζόμενη στην επιθετική της δεινότητα, το υψηλό σκορ στα παιχνίδια και τον γρήγορο ρυθμό. Σίγουρα και η Παρτιζάν μπορεί να ακολουθήσει αυτό το τέμπο και το συγκεκριμένο ματς μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Εφές-Ολυμπιακός 2 (1.74)

Παρτιζάν-Μπασκόνια Over 167,5 (1.82)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.