Αποστόλης Λαϊάκης

Υψηλό σκορ στην Κωνσταντινούπολη

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 - 13:09

Η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε μια κρίσιμη αναμέτρηση... τετράδας, με δυο ομάδες που μπορούν να οδηγήσουν το παιχνίδι σε υψηλό σκορ.

Υψηλό σκορ στην Κωνσταντινούπολη

Η Φενέρ είναι σε φόρμα, μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και μάλιστα μέσα σε αυτές το διπλό στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ και από την στιγμή που ισοβαθμεί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν θέλει απώλειες (έχει τους ερυθρόλευκους εκτός την τελευταία αγωνιστική).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Μπαρτσελόνα παραμένει στην δεύτερη θέση αλλά σε πολλά ματς παρουσιάζει κενά διαστήματα. Ομάδα πάντως που σουτάρει πολύ από τα 6.75 όπως κάνει και η Φενέρ. Ένα ακόμα παιχνίδι λοιπόν που μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ παρά την κρισιμότητα του. Το over 165,5 είναι σε απόδοση 1.88 στην Betshop.

Στο Μονακό, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται το Μιλάνο. Η Μονακό εντυπωσιάζει, πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη και πέραν της 4αδας, διεκδικεί ακόμα και με την δεύτερη θέση, με τον Τζέιμς να την οδηγεί εκ του ασφαλούς. Εδώ που έχει φτάσει δεν θέλει να χύσει την καρδάρα με το γάλα.

Το Μιλάνο παρά τα χρήματα που δαπανάει κάθε χρόνο, παραμένει κάτω του μετρίου, έχει κάποιες ελπίδες για δεκάδα αλλά σίγουρα υπάρχει και απογοήτευση από τις δυο ήττες στα τρία τελευταία (μια εξ' αυτών από την Βιλερμπάν). Η σοβαρή Μονακό μπορεί να κερδίσει, καλύπτοντας μάλιστα και το χάντικαπ, όπου είναι στο -8,5 σε απόδοση 1.90 στην Betshop.

Φενερμπαχτσέ-Μπαρτσελόνα Over 165,5 (1.88)

Μονακό-Μιλάνο 1 (-9,5) (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr