Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς μεγάλα ρίσκα!

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 08:17

Η Εσπανιόλ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα κόντρα στην Τενερίφη, με στόχο να διεκδικήσει με αξιώσεις την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα.

Χωρίς μεγάλα ρίσκα!

Για την Λιγκ 1 κατηγορία της Αγγλίας, η Στιβενέϊτζ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρλάιλ. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Καρλάιλ να μετράει εννιά ήττες στα δέκα τελευταία ματς πρωταθλήματος και ουσιαστικά να έχει συμβιβαστεί με το γεγονός του υποβιβασμού.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη πλευρά, η Στιβενέϊτζ ψάχνει άμεση αντίδραση και επιστροφή στις νίκες (μετά από δυο σερί ήττες) για να μην χάσει και άλλο έδαφος αναφορικά με την εξάδα και την διεκδίκηση τη ανόδου, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Το διπλό σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία αλλά λόγω κινήτρου, είναι αποδεκτό για ποντάρισμα, σε απόδοση 1,75 από την Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Εσπανιόλ φιλοξενεί την Τενερίφη. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια και δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν με αξιώσεις, ακόμα και την απευθείας άνοδο. Η εκμετάλλευση της έδρας μπορεί να αποτελέσει κλειδί για την συνέχεια ενώ η Εσπανιόλ (μαζί με την Εϊμπάρ) διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Η Τενερίφη παραμένει στην μετριότητα, παρουσιάζοντας αστάθεια στην απόδοση της και δύσκολα μπορεί να κυνηγήσει κάτι περισσότερο, από την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Ο άσος σε απόδοση 2,01 από την Betshop.

Καρλάιλ-Στιβενέϊτζ 2 (1.75)

Εσπανιόλ-Τενερίφη 1 (2.01)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr