Αποστόλης Λαϊάκης

Η Αγγλία και το... αμφίσκορο!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 13:59

Ουαλία και Πολωνία δίνουν την μεγάλη μάχη για ένα εισιτήριο στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έχουν την δυνατότητα να σκοράρουν από μια φορά τουλάχιστον.

Η Αγγλία και το... αμφίσκορο!

Στο “Γουέμπλει” του Λονδίνου, η Αγγλία υποδέχεται το Βέλγιο σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό. Τα “λιοντάρια” μετά την ήττα από την Βραζιλία, θέλουν να δείξουν ότι είναι έτοιμοι για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι ο Σάουθγκειτ πιθανόν να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες. Στο Βέλγιο, με τον Τεντέσκο στον πάγκο, ακόμα γίνονται δοκιμές παικτών και σχημάτων αν και υπάρχει ο βασικός κορμός. Προβάδισμα στον άσο λοιπόν, σε απόδοση 1,81 από την Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε έναν από τους τρεις τελικούς για ένα εισιτήριο στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Ουαλία φιλοξενεί στο “Μιλένιουμ” του Κάρντιφ, την Πολωνία. Παιχνίδι που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με την Ουαλία να δείχνει το τελευταίο διάστημα να έχει ευκολία στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα, ενώ η Πολωνία με τον Λεβαντόφσκι στην κορυφή, σαφέστατα αποτελεί κίνδυνο για κάθε εστία. Πιθανόν η αναμέτρηση να ξεκινάει από το 1-1 και με το σκεπτικό αυτό, κρατάμε το αμφίσκορο σε τιμές που ξεπερνούν οριακά τον διπλασιασμό, και συγκεκριμένα στο 2.09 από την Betshop.

Αγγλία-Βέλγιο 1 (1.81)

Ουαλία-Πολωνία Goal (2.09)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr