Αποστόλης Λαϊάκης

Προβάδισμα για Μπαρτσελόνα

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 13:49

Μετά από δυο σερί ήττες, η Μπαρτσελόνα ψάχνει την άμεση επιστροφή στις νίκες για να διατηρηθεί σε τροχιά τετράδας.

Προβάδισμα για Μπαρτσελόνα

Για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, η Μπασκόνια φιλοξενεί την Εφές σε ένα πολύ κρίσιμο ματς, αναφορικά με τις θέσεις για την δεκάδα. Η Μπασκόνια προέρχεται από δυο σερί ήττες εκτός έδρας και ψάχνει αντίδραση με την δυνατή της έδρα. Η Εφές μετράει δυο σερί νίκες και δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για απώλειες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και οι δυο πλευρές στηρίζονται περισσότερο στο επιθετικό ταλέντο των παικτών, οδηγούν συνήθως τις αναμετρήσεις τους σε υψηλά σκορ και κάτι ανάλογο περιμένουμε να γίνει και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το line είναι τσιμπημένο αλλά και πάλι μπορεί να επιβεβαιωθεί το Over 172,5 σε απόδοση 1.92 από την Betshop.

Και πάλι από την κορυφαία λίγκα της Ευρώπης, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάγερν. Οι Καταλανοί προέρχονται από δυο σερί ήττες εκτός έδρας και πλέον τα περιθώρια στενεύουν για να μην χάσουν θέση στην 4αδα. Αρκετά ασταθής η Μπαρτσελόνα, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της κατά την διάρκεια των αγώνων αλλά σίγουρα πιο ποιοτική από την Μπάγερν.

Ο Βαυαρικός σύλλογος με τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο, είναι πολύ μαχητικός αλλά η δεκάδα είναι αρκετά δύσκολη καθώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο και μάλιστα η ομάδα του Γκριμάου μπορεί να καλύψει και το χάντικαπ των -4,5 πόντων σε απόδοση 1,85 από την Betshop.

Μπασκόνια-Εφές Over 172,5 1.92

Μπάγερν-Μπαρτσελόνα 2 (-4,5) 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr