Αποστόλης Λαϊάκης

Σερβέτ και γκολ στην Πορτογαλία

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 01:26

Η Σερβέτ έχει μπει δυνατά στην μάχη του τίτλου και έχει τα φόντα να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Βιντερτούρ.

Σερβέτ και γκολ στην Πορτογαλία

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Αρούκα φιλοξενεί την Φαρένσε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί ήττες πριν την διακοπή και σίγουρα θέλουν να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα παρότι δύσκολα μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από μια θέση στην 7αδα. Ομάδα με έφεση στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα αλλά και με επιπόλαια λάθη στην άμυνα, κάτι που σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί η Φαρένσε.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Οι φιλοξενούμενοι “καίγονται” περισσότερο για βαθμούς στην μάχη της παραμονής και έχουν την δυνατότητα να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά. Παιχνίδι λοιπόν που μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ, με το Over μαζί με το αμφίσκορο να είναι στο 2,27 από την Betshop.

Στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σερβέτ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βιντερτούρ. Η Σερβέτ παραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και έχει μπει δυνατά στην μάχη του τίτλου. Κάθε απώλεια από εδώ και πέρα δεν συγχωρείται. Η Βιντερτούρ από την πλευρά της, δίνει μάχη για την πρώτη εξάδα, έχει σχετικά καλή παρουσία αλλά σπανίως κρατάει το μηδέν στην εστία της. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο βάση του ισχυρού κινήτρου και σε αρκετά καλές τιμές, στο 2,03 από την Betshop.

Αρούκα-Φαρένσε Goal+Over (2.27)

Βιντερτούρ-Σερβέτ 2 (2.03)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr