Αποστόλης Λαϊάκης

Προβάδισμα στον άσο!

Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 18:05

Η Μπέρνλι παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και η εκμετάλλευση της έδρας κόντρα στην Γουλβς είναι κλειδί για την συνέχεια.

Προβάδισμα στον άσο!

Για την εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ, η Μπέρνλι φιλοξενεί την Γουλβς. Πολύ σημαντική αναμέτρηση για τους γηπεδούχους να θέλουν να βρουν πόντους για να παλέψουν για την παραμονή τους. Αήττητοι στα τρία τελευταία οι παίκτες του Κομπανί, αλλά με αρκετό άγχος που φαίνεται μέσα στο παιχνίδι. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα, κόντρα σε μια Γουλβς που ουσιαστικά είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Ο άσος αξίζει το ρίσκο, στηρίζοντας το κίνητρο, και βρίσκεται σε αποδόσεις 2,49 στην Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Λάτσιο. Η “μεγάλη κυρία” έχει ξεκάθαρο στόχο πλέον το κύπελλο, καθώς στο πρωτάθλημα έμεινε πολύ πίσω από την κορυφή. Στήριξη υπάρχει στο πρόσωπο του Αλέγκρι και με την δύναμη της έδρας θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα. Η Λάτσιο προέρχεται από δυο σερί νίκες στο καμπιονάτο αλλά φέτος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, λόγω και των πολλών υποχρεώσεων (είχε την Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ). Ο άσος δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία αλλά είναι σε δίκαιες τιμές, στο 1,76 από την Betshop.

Μπέρνλι-Γουλβς 1 (2.49)

Γιουβέντους-Λάτσιο 1 (1.76)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr