Αποστόλης Λαϊάκης

Με Ευρωλίγκα στο προσκήνιο!

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024 - 13:53

Η Ζαλγκίρις βγάζει πολύ μαχητικότητα και μπορεί να παλέψει κόντρα στην Μονακό, διατηρώντας το χάντικαπ που έχει υπέρ της.

Με Ευρωλίγκα στο προσκήνιο!

Για την προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα, η Μονακό υποδέχεται την Ζαλγκίρις. Οι Μονεγάσκοι κρατούν την τύχη στα χέρια τους αναφορικά με την εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας και σίγουρα δεν θέλουν στο κρισιμότερο σημείο να το απωλέσουν. Η Ζαλγκίρις για να ελπίζει στην δεκάδα, χρειάζεται δυο νίκες στα ματς που απομένουν και παράλληλα και άλλα αποτελέσματα. Πάντως η ομάδα του Κάουνας, με τον Τρινκέρι στον πάγκο, δείχνει πολύ καλύτερο πρόσωπο, πολύ μαχητικότητα και περισσότερη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Θα παλέψουν οι Λιθουανοί για το καλύτερο δυνατό και μπορούν να διατηρήσουν το χάντικαπ που έχουν υπέρ τους. Με το +6,5 χάντικαπ, στο 1.91 από την Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μακάμπι Τ.Α. Οι “μπλαουγκράνα” επίσης με δυο νίκες στα ματς που απομένουν εξασφαλίζουν θέση στην τετράδα αλλά από την άλλη, αντιμετωπίζουν μια Μακάμπι που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με σερί νικών και θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για εξάδα. Ομάδες που έχουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους, ειδικά η Μακάμπι παίζει πολύ αμερικάνικο μπάσκετ και το παιχνίδι μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ. Τσιμπημένο βέβαια το line στο σύνολο πόντων αλλά το over έχει πιθανότητες για επιβεβαίωση, σε απόδοση 1.85 από την Betshop.

Μονακό-Ζαλγκίρις 2 (+6,5) 1.91

Μπαρτσελόνα-Μακάμπι Τ.Α. Over 168,5 1.89

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr