Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Πορτογαλία

Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 08:10

Η έδρα μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στην συνέχεια του πρωταθλήματος, με Μπράγκα και Ρίο Αβε να θέλουν να την εκμεταλλευτούν.

Δυάδα από την Πορτογαλία

Για την μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Ρίο Αβε φιλοξενεί την Ζιλ Βιθεντε. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα για να απεμπλακούν το ταχύτερο δυνατόν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ζιλ, Βιθέντε προέρχεται από δυο σερί ήττες, ενώ σπανίως κρατάει το μηδέν στην εστία της, ειδικά εκτός έδρας. Ο άσος έχει προβάδισμα σε καλές τιμές, και συγκεκριμένα στο 2,29 της Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επίσης για το ίδιο πρωτάθλημα, η Μπράγκα φιλοξενεί την Αρούκα. Οι γηπεδούχοι μετρούν ένα θετικό σερί και πλέον, μην έχοντας άλλες υποχρεώσεις πέραν του πρωταθλήματος, διεκδικούν με αξιώσεις ακόμα και την τρίτη θέση. Εντός έδρας η Μπράγκα είναι ικανή να επικρατήσει επί οποιουδήποτε αντιπάλου, στηριζόμενη στο επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πολλές φάσεις. Η Αρούκα είναι αντίπαλος που επίσης αρέσκεται στο ίδιο στυλ, είναι αδιάφορη βαθμολογικά και χωρίς άγχος και μπορεί να συνεισφέρει σε υψηλό σκορ. Χαμηλά ο άσος, αλλά σε συνδυασμό με το Over προσφέρει μια αξιόλογη απόδοση, στο 1,97 από την Betshop.

Ρίο Αβε-Ζιλ Βιθέντε 1 (2.29)

Μπράγκα-Αρούκα 1+Over (1.97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr